Fifty Shades of… doi lei. 

M-am dus la premiera lu’ Fifty Shades Darker acu’ doua sau trei zile. De plictiseala. Nu-i ca si cum as fi vreo diva activa-n mediul social. Bine, ma, mi-am facut loc in agenda-mi full si pentru filmu’ asta. C-aveam chef de-o labareala americana. Si la propriu si la figurat. 

N-am citit cartile ca, serios, nu ma ud la fanteziile altora. Si-ntre noi fiind vorba, am citit in copilarie cat sa-mi jur mie ca n-o sa mai pun mana pe vreo carte, la maturitate. 
Sa va zic despre film. Nu c-as fi vreun critic sau vreun datator de pareri avizat. Io va zic ca de la om la femei curioase si ahtiate dupa mister Grey. Sau poate nu. Filmu’ e boring, insipid, incolor si inodor. Adica: niste sex rasuflat, replici banale, tinute mai terne ca ale Andreei Raicu si, well, o ora plus cincizeci si opt de minute de ‘Cand se termina o data?’ Filmu’. Ca Grey nici nu s-a ‘sculat’, daramite sa se termine. 
Primu’ film din seria asta a fost atat de prost ca n-am rezistat pana la final. Si eram acasa. In fata laptopului. Da, ma uit la filme pe laptop ca, tarziu, am realizat ca am Smart TV in casa. Cool. Jalnic primu’, asadar. Al doilea, hmmm, parca mai merge. Parca-i mai curat. Tehnic vorbind. Desi, imaginea e praf, montaju’ e horror, iar actorii… parca s-au filmat individual, pe-o croma. Si cineva i-a editat impreuna, sa para ca joaca-n aceeasi poveste. Oamenii astia doi n-au nicio chimie. Nu stiu separat cum or fi, da’ impreuna-s moartea pasiunii. Scenele de sex nu mi-au miscat niciun fir de par. Si paru’ meu se electrizeaza usor. 
Oamenii din sala radeau. Cand bou’ de Grey a cerut-o de nevasta ( oops, spoiler, da’ nu cre’ ca rezista cineva sa-l vada pe tot, deci nu se supara nimeni) pe insipida de Anastasia, lumea facea misto si urla ‘alta intrebare’. La scenele de sex se radea in hohote. Nu pentru ca era full de adolescenti la pubertate, ci pentru ca ‘you me fuck fuck’-u’ din film era de-a dreptu’ hilar. 
Nu stiu cartile cum sunt, da’ filmele-astea doua-s moartea pasiunii. Repet. Cre’ ca si-o comedie romantica marca Adam Sandler are-un continut erotic mai mare. Si niste actori cu ceva chimie-ntre ei. Nota 0 cu plus. Si-un regret c-am pus un leu pentru Ateneu la-ncasarile uriase ce-or urma. Asta-nseamna c-o sa-l faca si pe-al treila. Ca publicu’ cere, ca bani multi din incasari, ca sexu’ vinde. 
Nu stiu ce astepari ai de la filmu’ asta, da’ sa mor io, daca vrei doua ore de entertainment, ia-ti o escorta si las-o sa-si foloseasca imaginatia! Cre’ c-ar fi mai funny, mai kinky, mai cum vrei tu! Oricum, mai bine! Ha ha! 


Photo: Wikipedia 

Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s